Kaldenbach Recruitment
James Bradleystraat 44
1086 ZM Amsterdam
T: 020 62 362 50
F: 020 62 632 89

uitgangspunten
vacatures
 
WERKWIJZE
Het selecteren van uw mogelijkheden en het solliciteren náár deze mogelijkheden is een vak, ons vak. Het creëren van een overzicht naar wat mogelijk is met uw achtergronden, ervaringen en toekomstbeeld, is, mits recht in de spiegel gekeken, door eenieder persoonlijk vast te stellen. Echter zal een gedegen recruiter u wel eens een aantal suggesties kunnen leveren waarmee dit beeld sterk veranderd, zeker in hetgeen wat aansluit op dit beeld.

Kaldenbach Recruitment kent haar opdrachtgevers, zowel uit eigen monde als vanuit de interpretatie van ‘de markt’. Hierdoor valt een goed beeld te vormen van de bedrijfscultuur, ambities en mogelijkheden binnen deze organisaties.

Laat ons in een goed en persoonlijk gesprek u de spiegel voorhouden. Of u nu vanuit een (dreigende) arbeidsloze situatie opereert, vanuit een werkzame situatie uitziet naar een verbetering of vanuit de studiebanken al geïnteresseerd bent in uw toekomstmogelijkheden... Kaldenbach Recruitment levert maatwerk. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op of laat ons weten wanneer het u schikt om contact met u op te nemen.